Greensweet - Gelei kristal (215 gr)
€8,49

Greensweet - Gelei kristal (215 gr)

De nieuwe gelei Kristal van Greensweet stevia is anders dan de reguliere geleisuiker. Het is gemaakt met zuivere stevia en Agar Agar. Agar Agar is een plantaardig geleer/bindmiddel, gemaakt van zeewier. Het is een 100% natuurlijke vervanger voor bijvoorbe ...Meer informatie
  • Beschikbaarheid: Op voorraad


Greensweet - Gelei kristal (215 gr)

De nieuwe gelei Kristal van Greensweet stevia is anders dan de reguliere geleisuiker. Het is gemaakt met zuivere stevia en Agar Agar. Agar Agar is een plantaardig geleer/bindmiddel, gemaakt van zeewier. Het is een 100% natuurlijke vervanger voor bijvoorbeeld gelatine .

Greensweet-stevia gelei kristal bevat nauwelijks calorieën en koolhydraten. Dit maakt de geleisuiker tot de gezondste geleisuiker verkrijgbaar. De jam die je maakt blijft daardoor ook ontzettend laag in ( fruit) suikers. 

In tegenstelling tot andere merken gelei bevat Greensweet Gelei GEEN Fructose (valt onder suikers n.l. ) en Pectine.

Houdbaarheid
Jam gemaakt met Greensweet stevia blijft gemiddeld 30 dagen houdbaar. Het is sterk afhankelijk van welk fruit je gebruikt. Sommige fruitsoorten bevatten, zoals je eerder hebt kunnen lezen, meer pectine dan de ander. Het is ook belangrijk, dat je geen citroensap gebruikt. Agar Agar reageert slecht op zuren, en zal daarom minder goed gaan stollen. Voeg liever ook geen vetten ( zoals kokosolie of olijfolie) toe, ook hier kan Agar Agar slecht tegen. Je kunt ook beter geen kiwi en ananas gebruiken. Deze fruitsoorten breken eiwitten af. Je kunt wel zuivelproducten of plantaardige zuivelvervangers toevoegen.

We kunnen met de gelei kristalvan Greensweet-stevia dus geen jam maken wat jaren houdbaar is. Maar wat is er lekkerder dan verse jam? Juist, helemaal niets! Omdat de jam gemiddeld 20 dagen houdbaar blijft in de koelkast, kun je, zodra de pot op is, gewoon steeds weer verse jam maken.

Inhoud:
Een zak bestaat uit 215 gr Greensweet gelei kristal. Van een verpakking kun je meer dan 10 keer een pot suikervrije jam maken.

Voedingswaarden Greensweet gelei kristal

 100 gr

Kcal

29,6

kJ

0

Vetten (g)

0

waarvan verzadigde vetten (g)

0

Koolhydraten (g)

90,8

waarvan suikers (g)

0

waarvan polyolen (g)

90,8

Netto koolhydraten (g)

0

Vezels (g)

6,3

Eiwitten (g)

0,08

Zout (g)

0


Ingrediënten:

Zoetstoffen: erythritol, stevia Reb A, agar agar. 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen