Koolhydraatarm feestdagen pakket
€34,95

Koolhydraatarm feestdagen pakket

Een topactie voor alle mensen die tijdens de feestdagen ook op hun koolhydraatinname willen letten. Wij hebben een pakket samengesteld met bakproducten waarmee je drie heerlijke koolhydraatarme feestrecepten mee kunt maken en mocht het bakken niet lukken ...Meer informatie
  • Beschikbaarheid: Op voorraad


Koolhydraatarm feestdagen pakket met 3 recepten

Een topactie voor alle mensen die tijdens de feestdagen ook op hun koolhydraatinname willen letten. Wij hebben een pakket samengesteld met bakproducten waarmee je drie heerlijke koolhydraatarme feestrecepten mee kunt maken en mocht het bakken niet lukken dan zijn er ook nog twee heerlijke kant-en-klare snacks in het pakket. 

In dit pakket zitten 5 producten. Klik op de linkjes hieronder om de individuele producten en voedingswaarden te bekijken. Naast de producten in het pakket krijg je ook drie heerlijke recepten uitgeprint meegestuurd. Met deze recepten kun je een heerlijke koolhydraatarme speculaascake bakken, kruidnoten bakken en speculaasbrokken maken!



Inhoud: 

Normaal kosten deze producten los bij elkaar €39,95. Dit voordeelpakket kost in totaal €34,95. Dat is maar liefst 12,5% korting op de orginele prijs!

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen