Lizza - Walnussbrot broodmix (250 gr)
Met de walnussbrot broodmix van Lizza maak je een heerlijk brood met walnoten. Het brood is glutenvrij en bevat geen soja. Een sneetje bevat slechts 2,8 gr koolhydraten, maar liefst 90% minder koolhydraten dan een tarwebrood. De bakmix is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, zoals lijnzaadmeel, walnoten, bonen, psyllium en zeezout. Het is gemakkelijk om met de hand te maken en om ermee te variëren. Zo kun je zelf extra zaden of pitten toevoegen.
Hoe maak ik het walnootbrood van Lizza?
Meng in een grote kom de bakmix met 300 ml koolzuurhoudend water. Kneed de inhoud van de kom goed door elkaar en laat 15 minuten rusten. Verwarm de oven voor op 240 graden (boven- en onderwarmte). Vorm van het deeg een brood en plaats het brood op een rooster met bakpapier. Bak het brood 15 minuten in de voorverwarmde oven en verlaag de temperatuur dan naar 210 graden en bak nog eens 50 minuten. Laat het brood na het bakken minimaal een uur afkoelen.
Inhoud:
Een verpakking walnussbrot broodmix bevat 250 gram bakmix. Hier kun je een brood bakken van ca. 500 gr mee bakken.
Voedingswaarden walnussbrot | 100 gr | per snee (50 gram) |
Kcal | 205 | 103 |
kJ | 851 | 426 |
Vetten (g) | 10,0 | 5,0 |
waarvan verzadigde vetten (g) | 1,1 | 0,6 |
Koolhydraten (g) | 5,6 | 2,8 |
waarvan suikers (g) | 1,1 | 0,6 |
Vezels (g) | 17,0 | 8,5 |
Eiwitten (g) | 14,0 | 7,0 |
Zout (g) | 1,1 | 0,6 |
Ingrediënten:
lijnzaadmeel, walnoten (15%), bonenmeel, pompoen-eiwit, psyllium poeder, wijnsteenbakpoeder (wijnsteen, sodium bicarbonaat), maiszetmeel, zeezout.
Allergenen:
-