Mattisson - Bio Cacao Poeder (100 gr)
Rauwe of ongebrande cacao wordt in Zuid-Amerika al decennia lang als voedingsbron gebruikt. Door de cacaobonen niet te branden, blijven de van nature aanwezige voedingsstoffen (antioxidanten, mineralen, enzymen en vezels) zoveel mogelijk te behouden. Daarnaast is het bekend dat bij het roosteren of branden van levensmiddelen juist ongezonde chemische veranderingen kunnen plaatsvinden. Cacaoproducten verkrijgbaar in de supermarkt zijn gebrand. Mattisson Cacao poeder wordt gemaakt van ongebrande biologische cacaobonen.
Mattisson Cacao Poeder bevat van nature 7 gram bioflavonoïden per 100 gram. Tot op heden is er geen enkele andere voedingsbron bekend die meer bioflavonoïden bevat. Bioflavonoïden staan bekend vanwege de antioxidatieve werking. Daarnaast bevat Mattisson Cacao poeder ook van nature mineralen (magnesium, ijzer, chroom, mangaan, zink en koper) vitamine C, omega-6 vetzuren en vezels. In het groeiend aantal wetenschappelijke onderzoeken worden positieve eigenschappen aan cacao toegekend. Mattisson Cacao poeder mag met recht tot de Superfoods gerekend worden. De cacaopoeder kan je zo door de kwark of door je smoothies doen, maar het wordt ook vaak gebruikt bij koolhydraatarme bakrecepten.
Inhoud:
In een verpakking zit 100 gram biologische Cacao Poeder.
Voedingswaarden Mattisson Bio Cacao Poeder | 100 gr |
Kcal | 332 |
kJ | 1333 |
Eiwitten (g) | 20,0 |
Koolhydraten (g) | 14,0 |
Vetten ( g ) | 11,0 |
Zout (g) | 0,05 |
Ingrediënten:
100% Rauwe biologische Cacao poeder
Allergenen:
Kan Sporen van melk en soja bevatten.