Mattisson - Gebroken lijnzaad bio (300 gr) nieuw
€2,19

Mattisson - Gebroken lijnzaad bio (300 gr)

Gebroken lijnzaad kun je gebruiken in yoghurt of smoothies. Bij het maken van bakrecepten is het handig om het kort even fijn te malen met een vijzel of blender. Hierdoor breken de zaden nog meer en kan het lichaam de voedingsstoffen bet... ...Meer informatie
  • Beschikbaarheid: Op voorraad


Mattisson - Gebroken lijnzaad bio (300 gr)

Lijnzaad is een echte superfood! Het bevat veel vitamine B1 en B2, magnesium, zink, calcium, omega-3 vetzuren, pantaardige eiwitten en kalium. Ook zitten er in lijnzaad erg veel voedingsvezels die goed zijn voor de stoelgang. Lijnzaad is een zaad gemaakt van vlas (de Engelse benaming is dan ook flax seeds), in de zaadjes zit olie en door deze olie is lijnzaad zo bijzonder.

Gebroken lijnzaad gebruiken
Gebroken lijnzaad kan je zoals het is gebruiken in yoghurt of smoothies. Bij het maken van bakrecepten is het handig om het kort even fijn te malen met een vijzel of blender. Hierdoor breken de zaden nog meer en kan het lichaam de voedingsstoffen beter opnemen. Het voordeel van heel lijnzaad is dat het erg lang houdbaar is en de voedingsstoffen niet verloren gaan. Lijnzaad kun je ook fijnmalen in een blender en gebruiken als meel voor in je koolhydraatarme bakrecepten.

Inhoud:
In een verpakking van Mattisson zit 400 gram biologisch gebroken lijnzaad.

 

Voedingswaarden Mattisson Gebroken Lijnzaad

 100 gr

Kcal

405

kJ

1699

Eiwitten (g)

20,0

Koolhydraten (g)

1,5

Vezels (g)

25,0

Vetten (g)

34,0

Zout (g)

0,08


Ingrediënten:

100% Biologisch gebroken lijnzaad.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen