Quint's Low Carb Bakery - Broodmix donker pompoen (370 gr) Nieuw
€3,95

Quint's Low Carb Bakery - Broodmix donker pompoen (370 gr)

De broodmix donker pompoen is zorgvuldig samengesteld en bestaat voornamelijk uit zaden, pitten, eiwitten en vezels. Een sneetje bevat 75% minder koolhydraten dan een regulier sneetje brood. ...Meer informatie


Quint's Bakery - Broodmix donker pompoen (370 gr)

Met de broodmix donker pompoen van Quint’s Low Carb Bakery kun je tijdens het volgen van het koolhydraatarm dieet op een gemakkelijke manier genieten van een gezond ontbijt of lunch. De broodmix is zorgvuldig samengesteld en bestaat voornamelijk uit zaden, pitten, eiwitten en vezels. Een sneetje bevat 75% minder koolhydraten dan een regulier sneetje brood.

Waarom de donker pompoen broodmix van Quint's Bakery?
Ons donker pompoen brood is gemakkelijk te bereiden in zowel de oven als broodbakmachine. Het donkere brood heeft een heerlijke nootachtige smaak en luchtige structuur. Daarnaast geven de zaden en pitten het brood een aangename hartige smaak. In het brood vindt je o.a lijnzaad, pompoenpitten, zonnebloempitten en sesamzaad. Een sneetje bevat slechts 4,0 gr koolhydraten en maar liefst 10,3 gr eiwitten

Variatietip:
Naast het standaard donker pompoen brood te bakken kun je ook variëren met de broodmix. Voeg bijvoorbeeld wat geraspte oude kaas toe om heerlijke hartig plukbrood laag in koolhydraten te maken.

Inhoud:
Een verpakking Quint's Low Carb Bakery donker pompoen broodmix bevat 370 gr. Van een broodmix kun je een heerlijk brood bakken van ca. 540 gr! Dit is goed voor 15 royale sneetjes.

 

Voedingswaarden Brood donker pompoen bereid

 100 gr

 per snee (35 gram)

Kcal

311

109

kJ

1301

456

Vetten (g)

15,1

5,2

waarvan verzadigde vetten (g)

2,2

0,8

Koolhydraten (g)

11,5

4,0

waarvan suikers (g)

1,5

0,5

Vezels (g)

5,6

2,0

Eiwitten (g)

29,4

10,3

Zout (g)

1,0

0,35


Ingrediënten
:
tarwe
gluten, lijnzaad 12%, sojameel, zonnebloempitten 12%, pompoenpitten 10%, tarwebloem, sesamzaad 3%, tarwezemelen, gist, zout, gerstemoutmeel.

Bereidingswijze oven:

  • Verwarm de oven voor op 200 graden. 
  • Doe de mix in een grote kom en voeg 250 ml handwarm water toe. Kneed het mengsel met je handen ongeveer 2-3 minuten goed door elkaar. Vorm het deeg tot een dikke rol en plaats deze in een bakblik. Dek af met een theedoek en laat het brood 50-60 minuten rijzen op een warme plek.
  • Bak het brood 45 minuten in de voorverwarmde oven. Laat het brood na het bakken goed afkoelen.

Bereidingswijze broodbakmachine:
Kies op uw broodbakmachine het programma volkoren en 500 gr broodgewicht. Doe vervolgens de inhoud van de mix samen met 250 ml handwarm water in de machine. Sluit de deksel en start de machine.

Bewaaradvies:
Het is mogelijk om het brood in te vriezen als je het langer wilt bewaren. Tip: snijd het brood voor het invriezen alvast in sneetjes. Dit maakt het ontdooien van het brood gemakkelijker.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


Mandy Geplaatst op 20 Oktober 2018 at 11:17

Ik heb al diverse broden gebakken met deze mix. Het grootste gedeelte vries ik in en haal er naar behoefte uit. Als je dunne plakjes snijd kun je het ook roosteren in een toaster, erg lekker als ontbijt.


amber Geplaatst op 28 September 2018 at 16:02

Dit brood gemaakt en er zelf kaas aan toegevoegd was lekker voor een koolhydraatarm brood.


4.5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen Uw review toevoegen