Quint's Low Carb Bakery - Pannenkoekenmix (200 gr) Nieuw
€5,95

Quint's Low Carb Bakery - Pannenkoekenmix (200 gr)

Met de pannenkoekenmix van Quint’s Low Carb Bakery kun je tijdens het volgen van het koolhydraatarm dieet weer genieten van heerlijke zelfgebakken pannenkoeken. Een Quint’s Bakery pannenkoek bevat namelijk slechts 4,2 gr koolhydraten, dit is 65% minder ko ...Meer informatie


Quint's Low Carb Bakery - Pannenkoekenmix (200 gr)

Met de pannenkoekenmix van Quint’s Low Carb Bakery kun je tijdens het volgen van het koolhydraatarm dieet weer ouderwets genieten van heerlijke zelfgebakken pannenkoeken. Een Quint’s Bakery pannenkoek bevat namelijk slechts 4,2 gr koolhydraten, dit is 65% minder koolhydraten dan een reguliere pannenkoek. Je kunt de pannenkoeken zowel zoet als hartig serveren. Voeg bijvoorbeeld tijdens het bakken spek en kaas toe of bak de pannenkoeken naturel en serveer met een suikervrije stroop. 

De Quint's Bakery pannenkoekenmix is met aandacht voor smaak en kwaliteit gemaakt door en voor mensen die het koolhydraatarm dieet volgen. Quint’s Bakery maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. De pannenkoekenmix is een mengsel van amandelmeel, kokosmeel, sojameel, tarwebloem, erythritol, vanille aroma en zout.

Inhoud:
Een zak Quint's Low Carb Bakery pannenkoekenmix bevat 200 gram mix. Van deze mix kun je ca. 15 pannenkoeken bakken van 40 gr.

 

Voedingswaarden Pannenkoekenmix

100 gr

per portie (40 gram)

Kcal

247

99

kJ

1032

413

Vetten (g)

16,6

6,6

waarvan verzadigde vetten (g)

2,8

1,1

Koolhydraten (g)

10,5

4,2

waarvan suikers (g)

4,3

1,7

waarvan polyolen (g)

1,3

0,5

Vezels (g)

3,1

1,3

Eiwitten (g)

12,2

5,2

Zout (g)

0,2

0,4


Bereidingswijze:
Doe de mix in een beslagkom en voeg 2 eieren en de helft van de melk toe (150 ml). 2. Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag. 3. Voeg al roerend de rest van de melk (150 ml) en de eieren (2 stuks) toe.
Laat de koekenpan goed heet worden en verhit een klontje boter of een scheutje olie in een koekenpan. 5. Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken op niet al te hoog vuur aan beide zijden goudbruin.

Ingrediënten:
Amande
lmeel , sojameel, kokosmeel, tarwebloem, rijsmiddelen (difosfaten, natriumcarbonaten, zetmeel), erythritol, vanilline, zout.

Allergenen: 
Bevat gluten, amandelen en soja. Kan sporen van andere noten en zaden bevatten.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen