Walden Farms - Chocolade dip
€4,75

Walden Farms - Chocolade dip

Walden Farms chocolade dip is heerlijk om in aardbeien te dopen of als toevoeging in yoghurt of smoothies. Een theelepeltje is al genoeg voor een heerlijke chocolade smaak en dat zonder calorieën, vet, koolhydraten of suikers! ...Meer informatie


Walden Farms - Chocolade dip (340 gr)

Walden Farms chocolade dip is heerlijk om in aardbeien  te dopen of als toevoeging in yoghurt of smoothies. Een theelepeltje is al genoeg voor een heerlijke chocolade smaak en dat zonder calorieën, vet, koolhydraten of suikers!
De chocolade dip is erg lekker en perfect voor wanneer je trek hebt in iets zoets. Een uitkomst voor iedereen die aan het lijnen is. 

De Walden Farms chocolade dip is een gepatenteerd product en zeer exclusief. Geïmporteerd vanuit de Verenigde Staten. Doordat er in de Walden Farms chocolade dip geen calorieen en koolhydraten zitten is het geschikt voor alle fases van het koolhydraatarm dieet!


Ingrediënten:
Driedubbel gefilterd en gezuiverd water, inuline, ongevette cacaopoeder, verdikkingsmiddel: xanthaangom (gemaakt van groenten), natuurlijke chocoladearoma, conserveermiddel: natriumsorbaat, zoetstof: sucralose (splenda), zout en maïszetmeel.

Aanvullende informatie:
Na opening gekoeld bewaren. 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen