Walden Farms - Ketchup (340 gr)
€4,75

Walden Farms - Ketchup (340 gr)

De Walden Farms ketchup is gemaakt van natuurlijke ingrediënten is heerlijk voor over je koolhydraatarme hamburger of als saus bij een stukje vlees. ...Meer informatie


Walden Farms - Ketchup (340 gr)

Een lekkere ketchup zonder calorieën, vetten en koolhydraten!
De Walden Farms ketchup gemaakt van natuurlijke ingrediënten is heerlijk voor over je koolhydraatarme hamburger of als saus bij een stukje vlees. Je kunt de Walden Farms ketchup ook gebruiken bij het maken van een pasta saus!

Lekker voor in een koolhydraatarm dieet
Veel mensen weten het niet, maar in ketchup zit een hoop toegevoegd suiker. Ketchup uit de supermarkt is daarom niet geschikt om te gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Gelukkig hebben wij een alternatief gevonden. De Walden Farms ketchup bevat weinig tot geen calorieën, suiker, koolhydraten of vetten. De Walden Farms ketchup is een gepatenteerd product en zeer exclusief. Geïmporteerd vanuit de Verenigde Staten. Geschikt voor alle fases van het koolhydraatarm dieet.


Ingrediënten: 
Drievoudig gefilterd gezuiverd water, tomatenpuree, appelazijn, witte gedistilleerde azijn, plantaardige vezels, zeezout, xanthaangom, natuurlijke aroma's, ui, knoflook, rode kool kleurstof, natriumbenzoaat en sucralose.

Aanvullende informatie:
Na opening koel bewaren. 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen