
- Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden*
- Gratis verzending vanaf €60 (NL)*
- Verzonden via PostNL
9,3 uit 5880+ @ Kiyoh reviews
Heerlijk glutenvrije en proteïnerijke broodmix met minder dan 3 gram koolhydraten per portie! De ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd om te zorgen dat het gegarandeerd glutenvrij is. Deze mix bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen of toevoegingen. Door deze samenstelling is de broodmix uitermate geschikt voor mensen die een koolhydraatarm of glutenvrij dieet volgen of voor iedereen die simpelweg gezond wil eten. Door de heerlijke smaak en textuur kun je dit brood voor zowel sandwiches als bij soep gebruiken
Hoe maak ik het Proteinbrød?
Verwarm de oven voor op 175 ° C. Meng de inhoud van de zak met 400 ml water. (U kunt alles vervangen of een deel van het water met melk, yoghurt, zure room of andere zuivelproducten. De totale hoeveelheid vloeistof moet ongeveer 400-450 ml) zijn. Laat het mengsel ongeveer vijf minuten rusten, en vorm dan brood of broodjes met vochtige handen op een bakplaat bekleed met bakpapier (Gebruik geen bakvorm). Bak het hele brood ongeveer 60 min of de kleine broden 20 á 25 min af in de oven.
Hoe en hoelang kan ik het Proteinbrød bewaren?
Het brood kunt u na bereiding invriezen of in de koelkast bewaren.
Inhoud:
In een verpakking Sukrin proteinbrød zit 220 gram Broodmix. Van deze broodmix kun je een brood bakken van ca. 600 gram.
Voedingswaarden proteinbrød bereid | 100 gr | per snee (50 gram) |
Kcal | 138 | 69 |
kJ | 576 | 288 |
Vetten (g) | 5,1 | 2,5 |
waarvan verzadigde vetten (g) | 0,9 | 0,4 |
Koolhydraten (g) | 3,9 | 1,9 |
waarvan suikers (g) | 0,0 | 0,0 |
Vezels (g) | 7,5 | 3,8 |
Eiwitten (g) | 15,4 | 7,7 |
Zout (g) | 1,3 | 0,7 |
Ingrediënten:
Meel; (sesam,amandel, haver [glutenvrij]); eipoeder; vezel (psyllium, erwten); erwteneiwit; zoetstof (erythritol); rijsmiddel (bicarbonaat, difosfaat); zouten (natriumchloride, kaliumchloride)
Allergenen:
Bevat haver,sesam, ei en amandel.