Sluiten

Categorieën

Filters

  Word Affiliate van Lowcarbcenter.nl

  Heb jij een eigen website met bezoekers en wil je daarmee (extra) geld verdienen? Dat kan! Word deelnemer van het Lowcarbcenter.nl Affiliate Programma en promoot onze koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en meer via je eigen website of blog. Voor elke verkoop op onze website die via jouw doorverwijzing loopt, ontvang je een commissie van 6% van de bestelwaarde!

  Hoe meld ik me aan?

  Stap 1: Meld je aan via het TradeTracker platform, klik hier. Indien je al een account op TradeTracker hebt kan je door naar stap 2.

  Stap 2: Wanneer je bent aangemeld op TradeTracker, meld je, je aan voor het programma van Lowcarbcenter.nl.

  Stap 3: Je verzoek wordt binnen een werkdag verwerkt door Lowcarbcenter.nl. Als je website als relevant wordt beoordeeld, krijg je bericht dat je aanmeldverzoek is goedgekeurd.

  Stap 4: Je krijgt op het platform van TradeTracker toegang tot verschillende banners, tekstlinks en onze productfeed. Een selectie hiervan plaats je op je website. Vanzelfsprekend mag je ook middels een backlink refereren naar een product, of selectie van producten van Lowcarbcenter.nl. 

  De samenwerking is nu een feit! Wanneer er een bezoeker van je website via de banner of backlink een aankoop doet bij Lowcarbcenter.nl, ontvang je automatisch je commissie. Affiliate netwerk TradeTracker draagt vervolgens zorg over de uitbetaling van het commissiebedrag.  

  Voordelen als partner


  • Hoge naamsbekendheid.
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding.
  • Uitgebreide productfeed beschikbaar.
  • Regelmatig acties die je kunt uitlichten.
  • Hoge conversie.
  • Persoonlijke support.


  Vragen en antwoorden:

  Vraag: Zit ik vast aan een contract?

  Antwoord: Nee. Je mag de samenwerking op elk gewenst moment beëindigen. Dit kan je doen door naar je profiel op TradeTracker te gaan, of simpelweg de banners en/of backlinks te verwijderen.  

  Vraag: Accepteert Lowcarbenter.nl alle vormen van affiliate marketing?

  Antwoord: Nee. Lowcarbcenter.nl behoud zich het recht om websites die zich richten op het verstrekken van kortingscodes, deals en aanbiedingen en ongerelateerde websites te weigeren.  

  Vraag: Wat is affiliate marketing precies?

  Antwoord: Als je meer wilt weten over wat affiliate marketing precies is, lees dan dit artikel.

  Vraag: Kost het geld om mee te doen?

  Antwoord: Nee, affiliate worden is helemaal gratis!

  Heb je nog vragen over het affiliate partnerprogramma van Lowcarbcenter.nl? Stuur dan een mail naar [email protected]

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »