Inca’cao - Hazelnoot chocolade smeerpasta (125 gr)
Inca’cao heeft smeerpasta's ontwikkeld speciaal voor het keto dieet. De hazelnoot chocolade smeerpasta bevat echte hazelnoten. Daarnaast bestaat de basis uit mct olie, ghee, macademia-olie en collageen. De pasta heeft een unieke rijke chocolade smaak, die je kunt vergelijken met de smaak van romige hazelnootpasta. De smeerpasta is gezoet met erythritol, thaumatine en d-ribose.
Lekker voor in een koolhydraatarm dieet / keto dieet
Een portie hazelnoot chocolade smeerpasta van 10 gram bevat slechts 0,8 gr netto koolhydraten. Daarnaast bevat de pasta ook d-ribose. D-ribose is farmacologisch een anti-suiker en bevat geen glucose of fructose, maar moet in de supplementen worden vermeld als suiker. D-ribose heeft een negatieve glycemische index en verlaagt de plasmasuikerspiegels
Inhoud:
In een potje Inca’cao zit 125 gr intense chocolate smeerpasta. Hier kan je zo'n 12 tot 15 koolhydraatarme broodjes mee besmeren.
Voedingswaarden Hazelnoot Chocolate | 100 gr | per portie (10 gram) |
Kcal | 441 | 44 |
kJ | 1846 | 184 |
Vetten (g) | 39,8 | 3,9 |
waarvan verzadigde vetten (g) | 20,4 | 2,1 |
Koolhydraten (g) | 17,4 | 1,7 |
waarvan suikers (g) | 6,0 | 0,6 |
waarvan polyolen (g) | 11,2 | 1,1 |
Vezels (g) | 27,9 | 2,8 |
Eiwitten (g) | 11,9 | 1,9 |
Zout (g) | <0,1 | <0,01 |
Ingrediënten:
CHOCOLADE HAZELNOOT SPREAD PASTE MET ZOETSTOFFEN: prebiotische oplosbare vezels (polydextrose), hazelnoten, erythritol, zuiver caprylzuur uit kokosnoot 10% (MTC-olie), collageen 10%, ghee 10% (geklaarde boter), cacaoboter, D-ribose, macadamia olie, cacaopoeder, vanillestokjes (origine Tahiti), emulgator: zonnebloemlecithine, natuurlijke zoetstof: thaumatine
Allergenen:
Bevat macademia.
Geproduceerd in een fabriek die ook volgende verwerkt: noten, gluten, kokos, eieren, melk, pinda’s – en walnoten, sesamzaad. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.