Sluiten

Categorieën

Filters

    Nick's - Caramel Protein Bar (50 gr)

    Productomschrijving

    Nick's - Caramel Protein Bar (50 gr)

    Deze zachte caramel protein bar van Nick's is eiwitrijk en laag in koolhydraten. Het kleine formaat maakt de reep ideaal als snack voor onderweg. Met slechts 3,4 gram netto koolhydraten en maar liefst 14 gram eiwit per reep (totaal koolhydraten - polyolen) is de reep geschikt voor iedereen die een koolhydraatarm of eiwitrijk dieet volgt. 

    Inhoud:
    De bueno is met zorg verpakt in een transparante kunststof. In een verpakking zit 1 reep van 50 gram. Koop een doos en bespaar 10% op de totaalprijs!

    Voedingswaarden Protein Bar Caramel

     100 gr

     per bar (50 gr)

    Kcal

    316

    158

    kJ

    1324662

    Vetten (g)

    13,46,7

    waarvan verzadigde vetten (g)

    8,14

    Koolhydraten (g)

    25,112,6

    waarvan suikers (g)

    4,4

    2,2

    waarvan polyolen (g)

    18,49,2

    Vezels (g)

    18,99,5

    Eiwitten (g)

    2814

    Zout (g)

    0,4

    0,2

    Ingrediënten
    Melkeiwit
    , oplosbare maïsvezel, collageenpeptiden, zoetstof: erythritol, cacaoboter, polydextrose (vezel), melkpoeder, bevochtigingsmiddel: veg. glycerol, eiwitpoeder (MELK), cacaomassa, zoetstof: xylitol, cichoreiwortelvezel, boter (melk), cacaopoeder, zoetstof: sorbitol, zout, emulgator: zonnebloemlecithine, natuurlijk aroma, zoetstof: steviolglycosiden.

    Allergenen:
    Bevat melk. Kan sporen bevatten van soja, sesam, noten en pinda's.

    Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

    Reviews

    5 / 5op basis van 1 reviews
    Schrijf je eigen review
    Heb de repen eerst altijd van het merk atkins gehad maar deze zijn voor even goed en lekker zeker een aanrader
    Geplaatst door Coby op 17 Oktober 2023
    - Caramel Protein Bar (50 gr)
    € 1,89
    - Caramel Protein Bar (50 gr)
    1 reep (50 gr)
    Op voorraad
    Toevoegen aan winkelwagen
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »