Veelgestelde vragen

Waarom zijn koolhydraatarme producten duurder dan normale producten?
In onze webwinkel verkopen wij producten van onder andere Atkins en Ciao Carb. Deze koolhydraatarme producten zijn vaak duurder, omdat deze geïmporteerd worden uit bijvoorbeeld Italië of Amerika. Daarnaast zijn de productiekosten van koolhydraatarme producten ook hoger. Dit komt doordat de ingrediënten die worden gebruikt in koolhydraatarme producten duurder zijn dan de ingrediënten je terug vindt in koolhydraatrijke producten. Tevens houden wij ons net zoals alle andere webshops aan de adviesprijzen van de producten. Dit doen wij om zo competitief mogelijk te zijn qua prijs.

Waar verzenden jullie naartoe?
Momenteel versturen wij alleen naar België, Duitsland en Nederland.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden? 
Voor 15:00 besteld is morgen in huis. Als de bestelling om wat voor reden dan ook vertraagd is krijgt u daar altijd bericht van. Tevens ontvangt u na verzending van ons direct een Track & Trace code per e-mail, zodat u het pakket kunt volgen. 

Bekijk voor specifieke informatie over het verzenden op de Verzenden & Retourneren pagina. 

Wat zijn de verzendkosten bij Lowcarbcenter.nl?
Voor bestellingen binnen Nederland van boven de €60,00 rekenen wij geen verzendkosten. Bij bestellingen onder €60,00 betaal je de vaste verzendkosten van €3,95.

Voor verzendingen naar België & Duitsland bedragen de verzendkosten €7,95. Als het bestelbedrag boven de €60,00 is, zijn ook de verzendkosten naar België gratis. Deze verzendkosten zijn hoger omdat wij het pakket verzekerd opsturen naar het buitenland.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Als je niet tevreden bent met de producten kun je ongeopende en onbeschadigde producten retourneren. Helaas zijn wij bij een retourzending wel genoodzaakt om €4,95 verzendkosten in rekening te brengen. Deze kosten worden verrekend met het terug te betalen bedrag. Lees hier meer over retourneren.


Komen er meer producten? 
Zeker weten! Wij zijn constant bezig met het uitbreiden van ons assortiment. Houdt de site dan ook zeker in de gaten voor nieuwe producten. Bekijk de pagina met alle nieuwe producten in onze webwinkel