Adam's - Pizza á la Adamo (150 gr)
Adam's heeft hun beroemde mix voor koolhydraatarme pizzabodem met een verbeterd recept opnieuw uitgebracht. De Pizza mix is nu glutenvrij en heeft meer smaak en dat met minder koolhydraten! Met deze pizza mix kun je eindelijk weer eens genieten van een heerlijke pizza. Met deze mix kun je snel en niet al te ingewikkeld zelf een heerlijke koolhydraatarme pizza maken. Even in de oven en klaar is je zelfgemaakte pizza! Je kunt de pizza zelf beleggen met je favoriete koolhydraatarme toppings. Ook leuk om met een vriend/vriendin te maken!
Per 100 gr bereide pizza krijg je maar 1,6 gr koolhydraten binnen. Met deze verpakking kun je een flinke pizza maken van ongeveer 250 gram. Dat is slechts 4,0 gram netto koolhydraten per pizza, geweldig toch?
Inhoud:
In een verpakking zit 150 gram meel. Van deze pizza mix maak je een flinke pizzabodem van 250 gram!
Voedingswaarden Pizza á la Adamo bereid | 100 gr | per pizza (250 gram) |
Kcal | 121 | 303 |
kJ | 506 | 1256 |
Vetten (g) | 1,8 | 4,5 |
waarvan verzadigde vetten (g) | 0,4 | 1,0 |
Koolhydraten (g) | 1,6 | 4,0 |
waarvan suikers (g) | 1,2 | 3,0 |
Vezels (g) | 12,2 | 30,5 |
Eiwitten (g) | 22,4 | 56,0 |
Zout (g) | 0,4 | 0,9 |
Bereidingswijze:
Meng in een grote kom of op een schone ondergrond 250 ml water met de pizza mix. Kneed dit met de handen dit 2 minuten met de hand en leg het deeg gelijkmatig en dun op een bakplaat (met bakpapier). Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de pizza 25 minuten in de voorverwarmde oven. Bekleed de pizza met je favoriete toppings en bak dan nog eens 7-10 minuten in de voorverwarmde oven.
Ingrediënten:
Amandelmeel (amandelen), goud lijnzaadmeel, pompoenzaadmeel, wit van ei poeder, baksoda, vitamine C, Himalayan keukenzout.
Allergenen:
Bevat gluten, melk en ei. Kan sporen van noten, lupine en soja bevatten.