

- Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden*
- Gratis verzending vanaf €60 (NL)*
- Verzonden via PostNL
9,3 uit 5980+ @ Kiyoh reviews
Een brood met veel eiwitten en een klassieke smaak: dat is het Classic eiwitbrood van Konzelmann's Original. Het brood is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, zoals soja en lijnzaadmeel. Het gebakken brood bevat 5,3 gram koolhydraten per 100 gram of wel 1,8 gram per snee! Het brood is wat steviger en vaster dan volkorenbrood.
Hoe maak ik het Eiweiss Brot Classic?
Bereiding met de hand: meng in een grote kom de broodmix samen met 420 ml lauw water en kneed gedurende 5 minuten met uw handen tot een glad beslag. Plaats de deegbal in eenkom met een vochtige doek en laat het deeg ongeveer een uur op een warme plek drogen en rijzen. Vorm dan een rol van het deeg en plaats deze rol in een bak of cakeblik bekleed met een vel bakpapier. Bak in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende 50 minuten.
Hoe en hoelang kan ik het Eiweiss Brot Classic bewaren?
Het brood kunt u invriezen of maximaal 2 dagen in de broodtrommel bewaren (niet in een plastic zak)
Inhoud:
Een verpakking bevat 370 gram bakmix voor koolhydraat verlaagd brood.
Voedingswaarden Eiweiss brot classic gebakken | 100 gr | per snee (35 gram) |
Kcal | 206 | 72 |
kJ | 862 | 302 |
Vetten (g) | 8,0 | 2,8 |
waarvan verzadigde vetten (g) | 1,1 | 0,4 |
Koolhydraten (g) | 4,4 | 1,5 |
waarvan suikers (g) | 1,3 | 0,4 |
Vezels (g) | 8,9 | 3,2 |
Eiwitten (g) | 24,7 | 8,6 |
Zout (g) | 1,24 | 0,4 |
Ingrediënten:
Sojamix (sojameel, sojameel, soja-eiwit), tarwegluten, lijnzaadmeel (gedeeltelijk geolied), zonnebloempitten, lupinemeel, erwteneiwit, tarwemeel, tarwevezels, zeezout, gedroogde gist, gerstemout mix (voorgegelatineerd tarwemeel, gerstemout, zuurteregelaar melkzuur (E 270), geroosterd gerstemoutmeel.
Allergenen:
Bevat soja, tarwe, glutenhoudende granen, gluten, gerst en lupine. Kan sporen bevatten van andere glutenbevattende granen, noten, pinda's en andere zaden.