Sluiten

Categorieën

Filters

    Adam's - Appelvezels (400 gr)

    Productomschrijving

    Adam's - Appelvezels (400 gr)

    De appelvezels van Adam's geven je koolhydraatarme en glutenvrije broden, cakes of koekjes een extra stevige smaak. De vezels zijn 100% natuurlijk en worden verkregen van gedroogde appelpulp. Het zijn oplosbare voedingsvezels met een positief effect op de spijsvertering. Uitstekend in donkere baksels zoals brood. Ook zeer goed voor fruitvullingen, koekjes, ontbijtgranen, yoghurt of drankjes voor een fruitige noot en voor vezelverrijking.

    Inhoud:
    Een verpakking bevat 400 gr appelvezels

    Voedingswaarde

    100 g

    per portie (10 g)

    Kcal

    254

    25

    kJ

    1042

    104

    Vetten (g)

    2,7

    0,3

    waarvan verzadigde vetten (g)

    0,1

    0,01

    Koolhydraten (g)

    11,6

    1,2

    waarvan suikers (g)

    9,7

    0,9

    Vezels (g)

    75,0

    7,5

    Eiwitten (g)

    8,1

    0,8

    Zout (g)

    0,03

    -

    Ingrediënten:
    100% appelvezels.

    Reviews

    3.4 / 5op basis van 3 reviews
    Schrijf je eigen review
    Had gehoopt met deze extra vezels een lekker smaakje aan de yoghurt toe te voegen. Helaas werkt dit produkt als een bindmiddel, de griekse yoghurt werd wel héél dik, bijna zalf. Voortaan hou ik het bij Fiberfin. Wellicht dat deze appelvezels wel hun nut bewijzen in sauzen of te dun uitgevallen beslag oid. Ik geef de moed nog niet op.
    Geplaatst door Sandra op 22 Januari 2022
    Ik gebruik dit als extra vezels in een koolhydraadarm dieet. Het % koolhydraten per 100 gr is 11,6. Maar de vezel is heel licht, dus dat valt in de praktijk erg mee. Als je het door smoothies oid proef je goed de appelsmaak.
    Geplaatst door Jos op 12 April 2021
    Heerlijk door de zelfgemaakte muesli
    Geplaatst door M op 18 December 2020
    - Appelvezels (400 gr)
    € 4,99
    - Appelvezels (400 gr)
    Op voorraad
    Toevoegen aan winkelwagen
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »