Sluiten

Categorieën

Filters

    Adam's - Pizza Avanti (150 gr)

    Productomschrijving

    Adam's - Pizza Avanti (150 gr)

    Adam's heeft hun recept voor een pizzabodem met verlaagde gehalte aan koolhydraten verbeterd en opnieuw uitgebracht onder de naam Pizza Avanti. Deze pizza mix is samengesteld om de perfecte pizza met minder koolhydraten te maken. Het deeg is gemakkelijk uit te rollen en wordt heerlijk goudbruin in de oven. Je kunt de pizza zelf beleggen met je favoriete koolhydraatarme toppings. Ook leuk om met een vriend/vriendin te maken!

    100 gr bereid deeg bevat 2,7 gr koolhydraten. Met deze verpakking kun je een flinke pizza van ongeveer 250 gram maken.

    Inhoud:
    In een verpakking zit 150 gram meel. Van deze pizza mix maak je een flinke pizzabodem van 250 gram!

    Voedingswaarden Pizza avanti bereid

    100 gr

    per pizza (250 gram)

    Kcal

    220

    550

    kJ

    923

    2307

    Vetten (g)

    0,7

    1,8

    waarvan verzadigde vetten (g)

    0,0

    0,0

    Koolhydraten (g)

    2,7

    6,8

    waarvan suikers (g)

    0,04

    0,1

    Vezels (g)

    9,2

    23,0

    Eiwitten (g)

    48,0

    120,0

    Zout (g)

    0,6

    1,5

    Bereidingswijze:
    Meng in een grote kom 180 ml water en 1 el olijfolie met de pizza mix. Kneed dit met de handen dit 2 minuten met de hand en rol het deeg gelijkmatig en dun op een ingevette bakplaat (met bakpapier). Laat het deeg 20 minuten rijzen op een warme plaats. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed de pizza met je favoriete toppings en bak 15 minuten in de voorverwarmde oven. 

    Ingrediënten:
    vital tarwe-eiwitmelkeiwit, lijnzaadmeel*, havervezel, bamboevezel, gist, roze kristalzout. *(deels ontolied)

    Allergenen: 
    Bevat glutenhoudende granen, tarwe en melk. 

    Reviews

    4.2 / 5op basis van 12 reviews
    Schrijf je eigen review
    Prima smakelijke pizzabodem
    Geplaatst door Jaap op 4 April 2024
    Heerlijke pizza, wel wat aangepast. Halve zak is genoeg voor mij, doe er 25 gram geraspte kaas bij en 10 gram olie, 90 gram water. Mengen. Uitrollen tussen twee vellen bakpapier en dan 10 minuten in een oven op 150 graden. Eruit halen, keren, beleggen en dan afbakken 18 minuten op 190 graden. Zo wordt de bodem lekker knapperig. Iedere oven is anders, pas je tijden aan.
    Geplaatst door Wendy op 3 Februari 2024
    uitgeprobeerd in een deeg machine. Vergeleken met pizza deeg dat ik from scratch maak bleef dit deeg te klef en plakkerig als of het 't vocht niet goed op nam was. dit product is een Skip
    Geplaatst door Rene op 20 Oktober 2023
    Heerlijk. Iets minder water toevoegen. Op gevoel doen anders te plakkerig. Ik laat t rijzen in de oven op laagste stand.. dan de bodem voorbakken op 180 10 min zodat t knapperig wordt. Dan pas beleggen en weer 15 min.
    Geplaatst door FS op 18 Maart 2023
    Het is fijn om een Keto pizza te kunnen eten, echter blijft dit deeg ‘rauw’ smaken. Het blijft zacht en wordt niet knapperig.
    Geplaatst door Elin op 30 April 2022
    Lekker
    Geplaatst door Francis op 15 April 2022
    Lekker!
    Geplaatst door Catalina op 8 Mei 2021
    Het deeg plakt heel erg en is daardoor moeilijk te bewerken tot een mooie ronde pizzabodem. De smaak ik goed.
    Geplaatst door Ditha op 18 April 2021
    Ik had op een "echte" pizzabodem gehoopt, maar toen ik de verpakking las, dacht ik al dat het wel een flat head achtige pizzabodem zou worden en niets bleek minder waar. De structuur lijkt meer op een omelet, dan op een pizza. Hij rijst wel mooi, maar de knapperige bite is ver te zoeken. De zoektocht naar een goed pizzabodem alternatief gaat verder.
    Geplaatst door Wilbert op 4 April 2021
    Erg lekker, goed van smaak en makkelijk in de bereiding. Helaas is het me nog niet gelukt om echt een knapperige bodem te maken.
    Geplaatst door Jitske op 19 Maart 2021
    Toon meer
    - Pizza Avanti (150 gr)
    € 4,29
    - Pizza Avanti (150 gr)
    Op voorraad
    Toevoegen aan winkelwagen
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »