Sluiten

Categorieën

Filters

    Lowcarbchef - Keto Pizzabodem, glutenvrij (150 gr)

    Productomschrijving

    Lowcarbchef - Keto Pizzabodem, glutenvrij (150 gr)

    In samenwerking met bakkers is het Lowcarbchef gelukt om een heerlijke glutenvrije pizzabodem met minder koolhydraten te maken. De pizzabodem is kant-en-klaar en hoeft alleen nog belegd te worden met je favoriete toppings

    De pizzabodem van Lowcarbchef bevat 2,4 gram koolhydraten. Door deze lage hoeveelheid koolhydraten past het prima in een streng koolhydraatarm of keto dieet. De bodem is daarnaast ook vezelrijk en vrij van gluten. De pizzabodem is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, zoals amandelmeel, psyllium en ei-eiwit.

    Alle voordelen op een rijtje:
    ✅ 2,4 gram koolhydraten per pizzabodem van 150 gram
    ✅ Glutenvrij en vezelrijk
    ✅ Gemaakt met hoogwaardige ingrediënten
    ✅ Binnen 10 minuten klaar

    Bereidingswijze keto pizza
    Verwarm de heteluchtoven voor op 210 °C (of op 220 °C bij boven- en onderwarmte). Bestrijk de bodem eventueel met een beetje olijfolie en bak deze 2 tot 4 minuten voor, totdat hij licht krokant is. Beleg de pizza daarna met (pizza)tomatensaus en je favoriete toppings. Bak de pizza vervolgens in 6 tot 8 minuten af in de oven.

    Tip: wil je de pizza extra krokant? Smeer de bodem eerst in met een beetje olijfolie en bak hem zonder toppings een paar minuten voor in de oven. Voeg vervolgens de tomatenpuree en toppings toe en bak nog eens 6 minuten, totdat de kaas is gesmolten!

    Inhoud:
    Een verpakking bevat 1 pizzabodem van 150 gram. De pizzabodem is onder beschermende atmosfeer verpakt in een transparante wrapper. De pizza is na productie 6 maanden houdbaar en heeft bij ontvangst altijd een minimale houdbaarheid van 2 maanden.

    Voedingswaarde

     100 gr

    1 bodem (150 gr)

    Kcal

    407

    611

    kJ

    16812522

    Vetten (g)

    35

    52,2

    waarvan verzadigde vetten (g)

    2,9

    4,4

    Koolhydraten (g)

    1,62,4

    waarvan suikers (g)

    1,5

    2,3

    Vezels (g)

    1218

    Eiwitten (g)

    15

    22,5

    Zout (g)

    1,5

    2,3

    Pizzabodem. Glutenvrij en koolhydraat verlaagd.
    Ingrediënten:

    water, amandelmeel, raapzaadolie, vezels (psyllium, bamboe, appel), ei-eiwit, zout, rijsmiddelen (kaliumtatraat, natriumbicarbonaat, conserveermiddel (kaliumsorbaat).

    Kan soja en sesam bevatten.

    Verpakt onder beschermende atmosfeer. Koel en donker bewaren.

    Reviews

    4.4 / 5op basis van 13 reviews
    Schrijf je eigen review
    Prima vervanger. Tip: eerst alleen de bodem voorbakken,.
    Geplaatst door Meredith op 5 Juni 2025
    Lekkere smaak en zonder tarwegluten!
    Geplaatst door Henriette op 4 Juni 2025
    Echt een prima vervanger voor de “gewone” pizza bodem. Sterker nog, ik vind hem zelfs lekkerder….
    Geplaatst door Rita op 14 Mei 2025
    Prima pizza bodem
    Geplaatst door Joke op 7 Mei 2025
    Echt lekker, wel anders dan een gewone bodem. Maar ik eet al 3 jaar geen pizza meer dus heb er van gesmuld
    Geplaatst door Marjolein op 6 Mei 2025
    Droge bodem met nasmaak
    Geplaatst door Norma op 5 Mei 2025
    Heb een heerlijke pizza gegeten.
    Geplaatst door Lilian op 2 Mei 2025
    Erg smakelijk. Lekker pizza van gemaakt. Voor mij een aanrader aangezien ik type 1diabeet ben en nu eindelijk eens een pizza kan eten zonder de hele avond te moeten bij spuiten. En nog met hoge waardes wakker worden. En nu super waarde en weinig insuline spuiten. Top.
    Geplaatst door Gemma op 29 April 2025
    De bodem is niet heel erg smaakvol maar als je 'm goed belegd prima te doen als alternatief. Goede tip om de bodem eerst voor te bakken. Geeft toch een beetje de bites die een pizza zo lekker maakt.
    Geplaatst door Judith op 28 April 2025
    Helaas niet-echt lekker
    Geplaatst door Esther op 24 April 2025
    Toon meer
    - Keto Pizzabodem, glutenvrij (150 gr)
    € 5,99
    - Keto Pizzabodem, glutenvrij (150 gr)
    Op voorraad
    Toevoegen aan winkelwagen
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »