


- Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden*
- Gratis verzending vanaf €50 (NL)*
- De webshop van Lowcarbchef.nl
9,3 uit 5215 @ Kiyoh reviews
Na het succes van de Keto Broodmix van Lowcarbchef, hebben ze nu een nieuwe variant ontwikkeld: de Low Carb Wit broodmix. Al het lekkere van witbrood, maar dan met minder koolhydraten. De receptuur is ontwikkeld in samenwerking met echte bakkers met 100% aandacht voor smaak en kwaliteit. Het resultaat is een broodmix waarmee je een heerlijk zacht en luchtig brood bakt. Het brood is uitermate geschikt om te beleggen met je favoriete hartige of zoete beleg, maar ook ideaal om een tosti mee te maken. Het gebakken brood bevat per 100 gr 8,8 gram koolhydraten ofwel 3,1 gram per sneetje!
Een ander groot pluspunt is dat het brood zowel in de oven als broodbakmachine kan worden bereid. Super lekker en makkelijk! Hieronder alle voordelen op een rijtje.
Inhoud:
Een verpakking bevat 400 gram broodmix. Hiermee bak je een brood van ca. 600 gram. De broodmix is minimaal 6 maanden houdbaar. Bewaar de mix altijd op een koele en droge plaats. Je hoeft zelf alleen nog water en een zakje instant gist toe te voegen. De instant gist kun je ook kopen in onze shop!
Voedingswaarden broodmix wit, bereid | 100 gr | per sneetje (35 gr) |
Kcal | 221 | 77 |
kJ | 926 | 324 |
Vetten (g) | 5,8 | 2,0 |
waarvan verzadigde vetten (g) | 0,9 | 0,3 |
Koolhydraten (g) | 8,8 | 3,1 |
waarvan suikers (g) | 0,4 | 0,1 |
Vezels (g) | 9,8 | 3,4 |
Eiwitten (g) | 28,6 | 10 |
Zout (g) | 1 | 0,4 |
Bakmix voor alternatief brood
Ingrediënten: tarwegluten, lupinemeel, zonnebloempitten, tarwebloem, lijnzaad, tarwe-eiwit, bakkerszout, emulgator (E481), natuurlijke aroma, meelverbeteraar (E300), enzymen.
Allergenen:
Bevat glutenhoudende granen, lupine en tarwe.
Bewaren:
De broodmix kun je het beste droog en koel bewaren. Het gebakken brood is zeker 2 dagen goed te houden in een afgesloten trommel. Je kunt het brood ook invriezen als je het langer wilt bewaren.
Bereidingswijze oven
Meng in een kom de broodmix met 7 gram instant gist. Voeg 375 gram handwarm water toe en kneed met de hand of deeghaak van een keukenmachine in ca. 10 minuten tot een soepdeeg. Maak een bol van eht deeg en dek af met een vochtige theedoek. Laat het deeg 45 minuten rijzen, totdat het in volume is verdubbeld. Druk het deeg dan helemaal plat en rol het strak op tot een deegrol in de vorm van brood. Leg de deegrol in een ingevet cakeblik (25 cm) of een bakplaat bekleed met bakpapier voor een vloerbrood. Laat nog eens 90 minuten rijzen onder een vochtige doek op een warme plaats, totdat het in volume is verdubbeld. Verwarm de heteluchtoven voor op 180 graden. Bak het brood 35 tot 40 minuten in de voorverwarmde oven. Laat het brood na het bakken afkoelen op een koelrek.
Bereidingswijze broodbakmachine
Kies op de broodbakmachine het programma volkoren of een ander lang programma en 500 gram broodgewicht. Voeg de broodmix samen met 375 gram warm water en 7 gram instant gist toe aan de machine en start het programma.
Complete your purchase