Sluiten

Categorieën

Filters

    Sukrin - Dessert mix (73 gr)

    €3,95 Op voorraad

    • Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden*
    • Gratis verzending vanaf €60 (NL)*
    • Verzonden via PostNL
    • 9,3 uit 6000+ @ Kiyoh reviews

    Productomschrijving

    Sukrin - Dessert mix (73 gr)

    Creëer met gemak een luchtig dessert, precies naar jouw smaak, dankzij Sukrin Dessert Mix. Deze veelzijdige dessertbasis is gezoet met natuurlijke zoetstoffen: erythritol (Sukrin) en stevia, zodat je geniet zonder toegevoegde suikers. 100 gram Bereid dessert bevat 4 gram netto koolhydraten (totaal koolhydraten - polyolen).

    Hoe maak ik een dessert met Sukrin mix?
    Je mixt het poeder met lauwwarm water (150 ml) en roomkaas (200 g) tot een luchtige, fluweelzachte dessertbasis met een subtiele cheesecake-achtige structuur. Daarna simpelweg in de koelkast laten opstijven.

    Inhoud:
    een verpakking bevat 73 gram dessert mix. Van deze mix kun je ca. 4 porties cheesecake dessert maken.

    Voedingswaarde

     73 g droge mix

    100 g bereid

    Kcal

    130139

    kJ

    5417,9

    Vetten (g)

    7

    12

    waarvan verzadigde vetten (g)

    5,6

    7,9

    Koolhydraten (g)

    5014

    waarvan suikers (g)

    3,9

    3

    waarvan polyolen (g)

    44

    10

    Vezels (g)

    7,2

    7,2

    Eiwitten (g)

    6,8

    6,8

    Zout (g)

    0,1

    0,1

    Poeder met zoetstoffen voor dessert.
    Ingrediënten:

    Zoetstof (erythritol), opklopmiddel (glucose, kokosolie, emulgator (melkzuuresters van mono- en diglyceriden van vetzuren), melkeiwit, stabilisator (natriumalginaat)), vezels (polydextrose), gelatine, appelzuur, aroma’s, zoetstof (steviolglycosiden uit stevia).

    Reviews

    0 / 5op basis van 0 reviews
    Schrijf je eigen review

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    - Dessert mix (73 gr)
    € 3,95
    - Dessert mix (73 gr)
    Op voorraad
    Toevoegen aan winkelwagen
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »