Sluiten

Categorieën

Filters

    Céréal - Hagelslag Melk (200 gr)

    Productomschrijving

    Céréal - Hagelslag Melk (200 gr)

    Met Céréal Hagelslag Melk kun je genieten van een moment van puur genot zonder schuldgevoel. Deze smaakvolle hagelslag bevat 79% minder suiker dan reguliere melkchocolade hagelslag. Dit maakt de hagelslag van Céréal geschikt voor een koolhydraatarm of suikerarm dieet. De hagelslag is lekker op een boterham of cracker, maar ook ideaal als topping op yoghurt of je zelfgemaakte schepijs.

    De hagelslag bevat 18 gram netto koolhydraten per 100 gram (totaal koolhydraten - polyolen).

    Inhoud:
    Een doosje Céréal hagelslag bevat 200 gram melkchocolade hagelslag.

    Voedingswaarden hagelslag melk

     100 gr

     per portie (20 gr)

    Kcal

    417

    83

    kJ

    1744349

    Vetten (g)

    224,4

    waarvan verzadigde vetten (g)

    14

    2,8

    Koolhydraten (g)

    6212,4

    waarvan suikers (g)

    153

    waarvan polyolen (g)

    44

    8,8

    Vezels (g)

    4,40,9

    Eiwitten (g)

    7,7

    1,5

    Zout (g)

    0,11

    0,002

    Ingrediënten
    Zoetstof (maltitolen); cacaomassa* [20%]; volle melkpoeder [20%]; magere cacaopoeder* [5%]; suiker; emulgator (sojalecithinen).
    *Rainforest Alliance Gecertificeerd.

    Let op: overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

    Allergenen:
    Bevat melk en soja.

    Reviews

    5 / 5op basis van 4 reviews
    Schrijf je eigen review
    Heerlijk
    Geplaatst door E.M.K. op 22 Januari 2024
    Goede hagelslag.
    Geplaatst door jacksem op 1 December 2023
    Wel jammer dat de receptuur verandert is. Nu bevat deze hagelslag meer suiker dan voorheen
    Geplaatst door Cora op 3 Augustus 2023
    Heerlijk, net echte hagelslag! Lekker snel bezorgd ook!
    Geplaatst door Desiree op 26 Juli 2023
    - Hagelslag Melk (200 gr)
    € 3,49
    - Hagelslag Melk (200 gr)
    Op voorraad
    Toevoegen aan winkelwagen
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »