Sluiten

Categorieën

Filters

  Céréal

  Céréal biedt een breed scala aan producten, waaronde koolhydraatverlaagde ontbijtgranen, muesli, crackers, brood, snacks en glutenvrije producten. Het merk is vooral bekend om zijn unieke assortiment ontbijtproducten, zoals suikervrije hagelslag en hazelnootpasta. Deze producten worden met zorg samengesteld om de beste voedingswaarde te bieden, z Toon meer

  Merken

  Netto koolhydraten per portie

  Prijs

  -
  13 Producten

  Céréal biedt een breed scala aan producten, waaronde koolhydraatverlaagde ontbijtgranen, muesli, crackers, brood, snacks en glutenvrije producten. Het merk is vooral bekend om zijn unieke assortiment ontbijtproducten, zoals suikervrije hagelslag en hazelnootpasta. Deze producten worden met zorg samengesteld om de beste voedingswaarde te bieden, zonder concessies te doen aan smaak.

  Wat Céréal onderscheidt, is de aandacht voor speciale voedingsbehoeften. Voor elk dieet biedt Céréal unieke producten, zoals glutenvrij, lactosevrij of koolhydraatarm. Céréal streeft ernaar om iedereen de mogelijkheid te geven om te genieten van heerlijke en voedzame voeding, ongeacht hun dieetvoorkeuren.